Splunk: realtime vindmachine binnen uw IT-omgeving

Splunk is een populaire operational data intelligence tool die snel en adequaat data verzamelt uit iedere (ongestructureerde) databron. Van logistieke data tot webserver data. Met Splunk creëert u een custom, realtime vindmachine binnen uw IT-omgeving. In een handomdraai ontvangt u waardevolle stuurinformatie in een overzichtelijk format. Uw organisatie werkt veel slimmer en efficiënter.

  • CINQ geeft Splunk> Demo's, Workshops & Opleidingen
  • CINQ levert Splunk> Licenties
  • CINQ doet Splunk> Consultancy
  • CINQ doet Splunk> Implementaties
  • CINQ levert Splunk> Support & Beheer

Officieel partnership met Splunk

De vakmensen van CINQ hebben veel ervaring met Splunk. Dagelijks helpen wij organisaties en afdelingen met het structureren van data. Onze relaties waarderen de resultaten die we samen behalen met Splunk.

Voor CINQ is dat ook de reden dat wij al jaren fors investeren in het aantrekken van Splunk gecertificeerde consultants. Dit heeft geresulteerd in een officieel partnership met Splunk. Het onderstreept onze ambities.

Passie voor data intelligence

Onze Splunk consultants hebben continue focus voor relevante informatie. Informatie waardoor een afdeling of een hele organisatie veel slimmer gaat werken. Door onze passie voor data intelligence kunnen wij voor elke organisatie onze meerwaarde tonen. Wij zijn met name actief binnen de financiële sector, MKB en overheid. Ook interesse? Neem nu contact met ons op. Wij vertellen u graag persoonlijk al onze mogelijkheden.

Troubleshooting en Support

Kennis over Splunk is schaars. Wanneer u bij CINQ om ondersteuning vraagt, krijgt u altijd te maken met gecertificeerde professionals, met ruime werkervaring op Splunk. Zij kennen de best practices en zijn snel inzetbaar. Behalve on-site ondersteuning, bieden we ook remote support. Dit geeft de zekerheid dat uw organisatie er nooit alleen voor staat. Wanneer het nodig is, staan onze medewerkers dan ook direct voor u klaar. Informeer gerust naar de mogelijkheden.

Neem contact op