Over

Over ons

Jong van geest en toch al sinds 2013 aansprekende resultaten, zo presteert CINQ met teamspelers die technologie in het hart hebben. Inmiddels uitgegroeid tot een toonaangevende ICT-consultant. Maar zo volwassen als we zijn, houden we altijd onze ogen open voor nieuwe ontwikkelingen, zien we ICT als topsport met een gezonde dosis humor..

Sharing is caring

Via CINQ zetten we onze consultants landelijk in, op hoogwaardige IT-projecten.
Opdrachtgevers noemen onze medewerkers hierbij ‘betrokken’ en ‘gedreven’, en ‘bewezen ICT-experts’. Daar kunnen wij prima mee leven. Kennis delen we onderling binnen onze teams, en met onze opdrachtgevers – dat is hoe we fundamenteel onze business runnen. Klanten profiteren dus altijd van onze knowhow.

Organisatie

Onze organisatie is opgedeeld in schaalbare business-units. De ‘Drie D’s’: Data, DevOps en Development. Dit stelt ons in staat om snel mooie resultaten te behalen. Iedere unit staat onder leiding van een business-unitmanager, die zelf ook als engineer werkzaam is aan een opdracht en zijn of haar verantwoordelijkheid voor het team serieus neemt. Wel zo duidelijk.

Werken bij CINQ

Het zou zomaar kunnen dat je nu al enthousiast bent over CINQ. Dat je er zin in hebt om via ons aan slag te gaan. Begrijpelijk, we vinden het zelf ook het leukste bedrijf in de bizz. En dat komt niet alleen door het werk zelf. Dat zit hem ook in de sfeer, de collegialiteit en alle coole dingen die we organiseren. Reken op workshops, meetups en het bezoeken van conferenties in binnen- én buitenland. Wat dacht je van een jaarlijkse wintersport met heel het bedrijf? De jaarlijkse CINQ-experience? Het eindejaarsuitje met aanhang én hotelovernachting? En nog veel meer. Dat bedoelen we dus.

Wil jij jouw enthousiasme en hart voor ICT omzetten in een (open) sollicitatie? Neem dan direct contact op!

Ons team

Stefan

Owner

Fabian

Owner

Max

Finance

Marc

Community manager