Wij zijn CINQ

Nieuwsgierig naar nieuwe ontwikkelingen, gek op ICT en met een gezonde dosis humor. Ja, dat zijn woorden die passen bij CINQ. CINQ acteert op het vlak van Splunk, MiddleWare, DevOps en Development werken. We zijn landelijk zichtbaar binnen hoogwaardige IT projecten, met name binnen de financiële sector, MKB en overheid.

Gedreven ICT-experts

Opdrachtgevers zien ons als betrokken en gedreven ICT-experts. Vooruitlopend, resultaatgericht en een persoonlijke touch, waarbij kennis delen een van de pijlers is. In korte tijd hebben wij zo een toonaangevende positie verworven binnen de ICT-branche. Ons succes wordt herkend: we groeien! Talentvolle mensen ontdekken de kansen binnen CINQ. Klanten profiteren realtime van onze unieke knowhow.

Helder communiceren

Wij hebben onze organisatie opgedeeld in schaalbare business units. Hierdoor zijn wij uitstekend in staat om in korte tijd significante resultaten voor u te behalen. Iedere unit wordt geleid door een Business Unit Manager, welke de gehele verantwoordelijkheid voor zijn of haar unit draagt. Zo zijn de rollen duidelijk en vindt er frequent afstemming plaats. Unieke ICT-expertise en heldere communicatie bij elkaar. Onze klanten waarderen onze performance. Nieuwsgierig? Neem contact met ons op!