CINQ als middleware partner

Het realtime uitwisselen van informatie wordt steeds belangrijker. Informatiesystemen moeten optimaal met elkaar communiceren. Meer dan ooit tevoren is er behoefte aan een IT infrastructuur die optimale flexibiliteit en efficiëntie biedt: uw klanten verwachten 24/7 een optimale gebruikerservaring. Om deze performance te bereiken is specialistische kennis op het gebied van techniek, bedrijfsprocessen en beveiliging noodzakelijk. Onze middleware-experts zorgen voor continuïteit van de complexe IT omgevingen.

Daarom een middleware-expert!

  • Een middleware-expert speelt een cruciale rol in het waarborgen van de kwaliteit van de (online) dienstverlening van uw organisatie.
  • Optimaal resultaat: om dit te bereiken is het nodig dat de meest recente – en beste – ontwikkelingen in uw organisatie worden geïmplementeerd. Onze specialisten zijn altijd up-to-date met de nieuwste kennis en vaardigheden die u van een middleware-expert mag verwachten.
  • Toepasbaarheid: de mogelijke gevolgen voor de mensen op de werkvloer als gevolg van veranderingen in de software, staan altijd in het vizier.

Diepgaande kennis

Een middleware laag realiseren en onderhouden vraagt om diepgaande kennis. Bedrijfskritische applicaties moeten doen wat ze moeten doen. Downtime is geen optie. De klant staat immers centraal. Als organisatie heeft u experts nodig die verstand hebben van operationele, tactische en strategische vraagstukken rondom middleware. Zo moeten bijvoorbeeld platformen als IBM WebSphere en Oracle WebLogic, met Open Source oplossingen (Linux) en de onderliggende infrastructuur bij elkaar worden gebracht. Specialistische kennis dus. Ook interesse? Neem nu contact met ons op. Wij vertellen u graag persoonlijk al onze mogelijkheden.

Neem contact op