08 Nov 2018

J-Fall 2018

8 november start de grootste Java conferentie in nederland, georganiseerd door NLJUG. Het belooft weer een interessante editie te worden met bijdrages van Google, Pivotal en AWS. Hier vind je meer info. Ga je mee? Aanmelden kan bij Bouke.

22 Nov 2018

Ansible workshop

Een praktische Ansible workshop door onze eigen Christian. Meld je aan als je er bij wilt zijn!

03 Dec 2018

DockerCon Barcelona

Van 3 - 5 december is Barcelona het toneel van DockerCon 2018. De editie van vorig jaar was meer dan de moeite waard, dus we zien er naar uit. Interesse om mee te gaan? Aanmelden kan bij Harmen. Meer info over DockerCon? Die vind je hier.

07 Dec 2018

Eindejaars uitje CINQ!

Tradities zijn er om te koesteren. Zeker wanneer het het kerstuitje van CINQ betreft! Na de legendarische editie van vorig jaar, zal je ook dit jaar niet willen missen. Save the date! Meer info volgt snel.

13 Dec 2018

Workshop AR

Augmented Reality, wat kun je er mee, en beter nog: hoe passen we dit toe?

Onder leiding van Bouke en Robin gaan we concreet aan de slag om een use case uit te werken. Help jij mee dit tot een (bijna) tastbaar succes te maken?

15 Jan 2019

Workshop SaltStack

Een introductie in de wereld van SaltStack, een infrastructure as code configuratie management tool.

17 Jan 2019

Workshop microservices

In Januari start er op kantoor een workshop microservices. Hands-on, dus neem je laptop mee. Precieze datum volgt nog, maar je kan je alvast inschrijven bij Marc. Voor de inwendige mens wordt uiteraard gezorgd. :)

08 Mar 2019

Wintersport 2019

Wie er vorige jaren bij was, zal dit jaar niet ontbreken. Sneeuw, zon, en een lekker biertje op de piste: dit wil je niet missen! Meer info volgt binnenkort!

19 Mar 2019

Meetup: Kubernetes

Op 19 maart 2019 hosten we de maandelijkse meetup van "Amsterdam Kubernetes / Cloud-Native" bij ons op kantoor.

Zie https://www.meetup.com/Amsterdam-Kubernetes-Meetup/ voor meer info.

RSVP via bovenstaande website is verplicht.

Agenda TBA

04 Apr 2019

Workshop Javascript

Binnenkort organiseren we een workshop Javascript op kantoor. Voor eten wordt uiteraard gezorgd. Precieze datum moet nog worden vastgesteld, maar aanmelden kan alvast via Marc.

17 Oct 2019

CodeOne, San Francisco

01 Nov 2018

Workshop Splunk

Binnenkort start de splunk workshop. Je krijgt een blik onder de motorkap, en kan hands-on aan de slag. Neem je laptop mee! Precieze datum is nog niet bekend, maar aanmelden kan vast doen bij Marc.

01 Oct 2018

Splunk conf 2018

Van 1-4 Oktober zijn we aanwezig op .conf, in Florida. Alle ins en outs van Splunk komen voorbij. Een van de hoofdsprekers is Steve Wozniak. Aanmelden en meer informatie bij Stefan Koppelaar.

19 Sep 2018

Big Data Expo

De BDE wordt ook dit jaar in de jaarbeurs gehouden. Je ziet er voorbeelden van Big Data toepassingen, nieuwe producten en technieken en inspirerende sessies. Zin om aan te sluiten? Neem contact op met Stefan Koppelaar voor meer info.

08 Aug 2018

Splunk4DevOps

Collega's Bas & Stefan leggen bij Luminus uit wat Splunk4DevOps is. Wil je er bij zijn? Hier kun je je inschrijven.

23 Aug 2018

Advanced Docker training

Alle Docker Certified collega's opgelet: zin om next level Docker te gaan? In augustus start de advanced Docker training. Meer info en aanmelden via Harmen Weuring.

27 Jun 2018

CINQ Experience!

Zoals ieder jaar gaan we dit jaar weer wat leuks doen. Kleine actieve noot. Beetje gezelligheid en een hoop leuke collega's. Traditiegetrouw houden we nog even stil wat het precies is, maar maak je geen zorgen: dit ga je leuk vinden. En anders maken we het goed met lekker eten en een biertje.

02 May 2018

KubeCon Copenhagen

Met een delegatie van 5 man gaan we het laatste nieuws over kubernetes bij de bron ophalen. In het zelfde decor als DockerCon lijkt dit bij voorbaat al de moeite waard. Volg onze bevindingen op het techblog: https://cinqict.github.io/

28 Feb 2018

Java Workshop pt.II

The time has come to take our java skills to the next level :-)
Part 2 of the workshop is scheduled to take place on Wednesday the 28th of February AND Monday the 5th of March. The contents of the sessions will be the same.
When: Wednesday 28th of February and Monday the 5th of March
Location:
CINQ HQ
Burgemeester Stramanweg 101
1101 AA Amsterdam
Schedule:
16:00-18:00 first part
18:00-18:30 diner / break
18:30-20:30 second part
For whom:
Anyone who has attended part 1 of the workshop
Level:
Programming experience helps but not required
Other prerequisites:
* We would like to work with a java IDE so if you don't have one yet, get yours here (pick the community edition) and while you're at it, make sure to have a JDK installed!
14 Mar 2018

Meetup DevOps Amsterdam

CINQ host de meest recente editie van Continuous Delivery Amsterdam:

Details

Agenda:
17:30 - 18:30 Walk-in
18:00 Food & drinks
18:30 TBD - Talk by CinqICT
19:30 Break
20:00 Over-engineering: The hidden monster
21:30 Wrapping up

Location, food & drinks brought to you by: CinqICT

Talks:
- TBD - Talk by CinqICT

- Mete Bulutay - 4C Insights - Over-engineering: The hidden monster

This session describes how over-engineering appears in different stages of a software project and how it damages the project showcasing past experiences of the speaker in a funny way. After showcasing each project, solutions to how to prevent over-engineering were covered with positive experiences from the past as well. This is an interactive session where the attendants are encouraged to share their experiences and discussing how negative effects of over-engineering could be minimized in those particular cases.

Bio:
Mete Bulutay is a senior software engineer with 13 years of experience in software design & development most of which were spent in working in public sector and defence projects in his homeland, Turkey. He is living in Netherlands since last year and he is currently working for 4C Insights, located in Eindhoven.

Parking:
Free parking at the office

26 Jan 2018

Wintersport 2018

CINQ gaat weer naar de sneeuw van 26 - 29 januari! Een lang weekend plezier, gezelligheid en sneeuw. Het decor is dit jaar Zell am See in Oostenrijk. Kijk je liever naar de bergen, dan dat je eraf glijdt? Ook dan ben je van harte welkom. Reserveer je plek bij de backoffice.

17 Dec 2017

CINQ's eindejaarsuitje!

Tradities zijn er om te koesteren. Zeker wanneer het het kerstuitje van CINQ betreft! Na eerder Antwerpen, Maastricht en Leeuwarden aan te hebben gedaan, zal ook dit jaar weer een editie zijn die je niet mag missen!

23 Nov 2017

AWS Serverless demo

Serverless lijkt een techniek met een grote toekomst. Wian Vos neemt ons met a cloud guru mee wat deze techniek kan brengen. Wat is het precies, en hoe zet je dit efficient in bij klanten?

01 Oct 2017

JavaOne San Francisco

Java One veranderd van 1-5 oktober San Fransisco tot de Java hoofdstad van de wereld. Voor CINQ alle reden om af te reizen naar amerika, om bij te blijven bij de nieuwste ontwikkelingen. Er zal een selectie worden gemaakt uit meer dan 450 java-focussed sessies, demo's en hands-on labs.

16 Oct 2017

DockerCon Copenhagen

DockerCon (The container conference for the docker family) komt terug naar europa, en CINQ is er bij! Place: Copenhagen, Date; 16-18 october.

19 Sep 2017

Java Workshop

Bouke en Ruud hebben een java workshop ontwikkelt om een hands-on introductie te krijgen in de wereld van Java. Geschikt voor iedereen die regelmatig in aanraking komt met Java. Geen programmeer ervaring vereist.

24 May 2017

CINQ Experience

Dat werken leuk kan zijn, bewijst de CINQ experience. Wat we precies gaan doen houden we nog even geheim, maar maak de borst maar vast nat. Een hapje eten is inbegrepen; het enige wat je mee hoeft te nemen is een goed humeur: CINQ zorgt voor de rest!

26 Apr 2017

Kennissessie

We hebben dit keer een gastspreker: Sander de Groot, die als tech lead, twyp bij de ING heeft opgezet: een technisch vooruitstrevend wondertje. Hij neemt ons mee in de keuzes die zijn gemaakt, en wat de best practices waren. Last but not least zal ook Bouke uit de doeken doen waarom de Rabobank zonder hem niet hetzelfde zou zijn. ;)
Komt allen en wees welkom, voor een hapje eten wordt gezorgd!
Wanneer: woensdag 26 april, 17.30 - 18.00 catering, 18.00 start sessie
Waar: Van de Valk Breukelen
03 Mar 2017

Wintersport

We gaan een lang weekend naar de sneeuw. Morgins (CH) is de bestemming. We hebben een fraai chalet gereserveerd, met uitzicht op de piste. Zorg jij voor je snow-gear, dan zorgen wij voor de sneeuw!

07 Feb 2017

Kennissessie

Wian en Roy geven inzicht in het verschil tussen provisioning en containerization, aan de hand van een demo van ansible en docker. Voor de inwendige mens wordt gezorgd. Locatie: Van de valk, Breukelen. Tijd: 18.00

Inschrijven

Contactgegevens

Burgemeester Stramanweg 101
1101 AA Amsterdam
+31 (0)20 - 365 59 81
info@cinqict.nl