Wat we doen | DevOps

DevOps staat voor ‘Development’ en ‘Operations’. En zoals deze twee disciplines samenwerken doen wij dat ook! Door in één IT-team te opereren behalen we snel meetbare resultaten.

En dat is mooi, want het managen van grote IT-projecten blijkt in de praktijk altijd omvangrijker dan voorzien. Veel klanten vinden het lastig snel veranderingen aan te brengen, zonder dat dit ten koste gaat van de stabiliteit en dienstverlening. Dat is een uitdaging waar jij goed bij kunt helpen! Samen met je teamgenoten verhoog je de kwaliteit en snelheid van iedere sprint.

Niets uit de weg

Dit is waar, als DevOps-specialist, je focus en aandacht naartoe gaat:

  • Techniek: Continuous Integration/Delivery, Datacenter Automation, Containerization en Test Automation. Jij gaat niets uit de weg.
  • Je bent autodidact en wilt altijd blijven leren. Alles over nieuwe issues, tooling en versies.
  • Een stevige infrastructuur.
  • De beste oplossing is niet per se de meest technische.
  • Zelfredzaamheid en inschattingsvermogen: je weet wanneer je moet handelen, en wanneer je moet overleggen.

DevOps: snel en meetbaar resultaat.

Innovatie als motor

Als ambitieuze IT’ers volgen wij – en jij ook, natuurlijk – alle technologische ontwikkelingen op de voet. AWS, Kubernetes, containerization met Docker – tooling verandert sneller dan veel klanten ze kunnen implementeren. We wachten niet af, maar lopen voorop en wijzen met die kennis onze klanten nóg beter de weg. Sterker nog, werk je bij ons dan kun je rekenen op een stevig persoonlijk opleidingsbudget. Hiervan volg je cursussen en opleidingen of bezoek je conferenties.

Structureel beter

De kracht van DevOps is zit ‘m vooral in snelheid en wendbaarheid. Je verwerkt veel kleine wijzigingen, in een team met meerdere competenties. Het leuke om zo te werken is, dat je als techneut meer impact hebt, en sneller resultaat behaald.

Herkenbaar? En denk je óns nog wel wat te kunnen leren? We maken graag kennis!

Werken bij CINQ

Het zou zomaar kunnen dat je nu al enthousiast bent over CINQ. Dat je er zin in hebt om via ons aan slag te gaan. Begrijpelijk, we vinden het zelf ook het leukste bedrijf in de bizz. En dat komt niet alleen door het werk zelf. Dat zit hem ook in de sfeer, de collegialiteit en alle coole dingen die we organiseren. Reken op workshops, meetups en het bezoeken van conferenties in binnen- én buitenland. Wat dacht je van een jaarlijkse wintersport met heel het bedrijf? De jaarlijkse CINQ-experience? Het eindejaarsuitje met aanhang én hotelovernachting? En nog veel meer. Dat bedoelen we dus.

Wil jij je enthousiasme en hart voor ICT omzetten in een (open) sollicitatie? Neem dan direct contact op!