Wat we doen | Development

Alles draait om mensen. Dus ook bij CINQ. Als software engineer ben je een ervaren en resultaatgerichte full-stack specialist. Met jouw kennis ontwikkelen en realiseren we krachtige oplossingen om onze opdrachtgevers nóg efficiënter te laten werken.

Iets voor jou?

Of je aan een standaardoplossing of maatwerk ontwikkelt, het is vakwerk dat je aflevert. Altijd. We zouden niet eens weten hoe het anders moet. Oplossingen bedenken we samen met de klant. Ook altijd. Hun bedrijfsproces is jouw leidraad. Alle software implementeer je met Java, SpringBoot en Angular. Git push is je lievelingscommando. Geen idee waar dit over gaat? Dan is dit hét moment om af te haken.

Hebben we wel je aandacht? Lees dan snel verder.

Meer weten? Neem dan contact met ons op om samen te bepalen wat het beste aansluit bij jouw wensen.

Onze focusgebieden

  • Coaching. Vooruitgang boek je samen. Alleen zo haal je het beste uit je team.
  • Advies. Transparantie staat bij ons op één. Zo boeken wij de beste resultaten.
  • Aanpak. We werken agile, waardoor we tijdens het proces kunnen bijsturen.
  • Doen. Bijna alles is mogelijk. Linksom of rechtsom krijgen we alles voor elkaar.
  • Vakmanschap. Je mag van ons verwachten dat je het juiste gereedschap krijgt om het leven van onze klanten makkelijker te maken.

Werken bij CINQ

Het zou zomaar kunnen dat je nu al enthousiast bent over CINQ. Dat je er zin in hebt om via ons aan slag te gaan. Begrijpelijk, we vinden het zelf ook het leukste bedrijf in de bizz. En dat komt niet alleen door het werk zelf. Dat zit hem ook in de sfeer, de collegialiteit en alle coole dingen die we organiseren. Reken op workshops, meetups en het bezoeken van conferenties in binnen- én buitenland. Wat dacht je van een jaarlijkse wintersport met heel het bedrijf? De jaarlijkse CINQ-experience? Het eindejaarsuitje met aanhang én hotelovernachting? En nog veel meer. Dat bedoelen we dus.

Wil jij je enthousiasme en hart voor ICT omzetten in een (open) sollicitatie? Neem dan direct contact op of klik op de button hier onder!