Wat we doen | Data

In een wereld die sneller verandert dan ooit, is er één vaste waarde waarin alles terug te vinden is en samenkomt: big data. Terecht een hot topic en niet alleen voor IT-gerelateerde bedrijven. Elke bedrijfstak onderkent de meerwaarde van inzicht in data.

Wij helpen organisaties het verschil te maken met die data. Werk je bij ons, dan ben je er druk mee om data veilig en snel, overal beschikbaar en concreet toepasbaar te krijgen. Om met vernieuwende insights alle processen en structuren te optimaliseren. Zo help je organisaties nú het verschil te maken voor de wereld van morgen.

Data intelligence

Het structureren van data, we houden er simpelweg van. Hiermee laten we iedere afdeling of organisatie slimmer werken, met name binnen de financiële sector, het MKB en de overheid. Klopt jouw hart ook sneller van data-intelligence? We maken graag kennis!

Splunk: een stap verder met data.

Binnen onze data-diensten werken we met Splunk: een operational data-intelligencetool die snel en adequaat data verzamelt uit iedere (ongestructureerde) databron. Van logistieke data tot webserver-data. Oftewel: een custom, realtime vindmachine voor de IT-omgeving.

Hiermee presenteren we onze opdrachtgevers waardevolle stuurinformatie in een overzichtelijk format.

Wat CINQ doet met Splunk:

  1. Demo’s, workshops & opleidingen
  2. Consultancy
  3. Implementaties
  4. Support & beheer

Partnership met Splunk

Bij CINQ hechten we veel waarde aan onze expertise en ervaringen rondom Splunk. Het is ook dé reden dat we structureel investeren in het aantrekken van Splunk-gecertificeerde consultants. Het hieruit voortgekomen partnership met Splunk onderstreept onze ambities!

Werken bij CINQ

Het zou zomaar kunnen dat je nu al enthousiast bent over CINQ. Dat je er zin in hebt om via ons aan slag te gaan. Begrijpelijk, we vinden het zelf ook het leukste bedrijf in de bizz. En dat komt niet alleen door het werk zelf. Dat zit hem ook in de sfeer, de collegialiteit en alle coole dingen die we organiseren. Reken op workshops, meetups en het bezoeken van conferenties in binnen- én buitenland. Wat dacht je van een jaarlijkse wintersport met heel het bedrijf? De jaarlijkse CINQ-experience? Het eindejaarsuitje met aanhang én hotelovernachting? En nog veel meer. Dat bedoelen we dus.

Wil jij je enthousiasme en hart voor ICT omzetten in een (open) sollicitatie? Neem dan direct contact op!